×

Bedrijven

Balieboeket

Een boeket bloemen als eyecatcher op de balie zorgt voor een warm welkom op je bedrijf. Het boeket op de vergadertafel en de planten op de werkplek dragen bij tot een plezierig werkklimaat met een fleurige en vriendelijke uitstraling. Ook dat mooi verzorgde boeket voor een van uw medewerkers of een zakenrelatie wordt altijd gewaardeerd.
Bloemen en planten maken van de kantooromgeving een aangenamere werkplek, ze dragen ook nog eens bij aan een hogere productiviteit en lager ziekteverzuim. Uit onderzoek is gebleken dat mensen beter presteren als zij werken in een bloemrijke, groene kantooromgeving.

Heeft u interesse in bloemen en/of planten neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bloemsierkunst Ilona

Bloemsierkunst Ilona weet als geen ander wat een beetje groen al niet kan doen. We verzorgen daarom voor een flink aantal bedrijven in Amersfoort en omstreken:

  • Boeket op de balie
  • Relatiebloemwerk
  • Event aankleding
  • Interieurbeplanting

Bloemen en planten zijn niet alleen een feest om naar te kijken, ze dragen ook nog eens bij aan een hogere productiviteit en lager ziekteverzuim. Uit onderzoek is gebleken dat mensen beter presteren als zij werken in een bloemrijke, groene kantooromgeving.

Meer informatie?

Wilt u wekelijks een mooi boeket of bloemstuk op de receptiebalie en directiekamer of is uw kantoor toe aan een stukje aankleding met planten en bloemen, neemt u dan contact met ons. We maken een afspraak bij u op kantoor om uw werkplek te bekijken en samen met u verschillende ideeën door te nemen. Nieuwsgiering wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen, aarzel dan niet en bel of mail ons!