×

Abonnementen

Zakelijk

Een representatief boeket als mooie eyecatcher:
Bloemen zorgen voor een aangename en representatieve werkplek. Uw kantoor oogt fris en kleurrijk, uw medewerkers werken in een prettige omgeving. Belangrijk, want uit onderzoek is gebleken dat mensen die in een bloemrijke omgeving werken, beter presenteren! Het hebben van een bloemenabonnement zorgt ervoor dat u uw werk kunt doen en dat uw bloemen automatisch worden bezorgd. U kiest het formaat boeket dat u wenst, in de frequente die u prettig vindt. Maandelijks versturen wij de factuur, vanzelfsprekend boekt u deze als bedrijfskosten en is de BTW aftrekbaar. Indien u daarnaast regelmatig bloemen bestelt voor relaties, kunnen wij u dit heel makkelijk uit handen nemen. U krijgt toegang tot ons portal waarop u eenvoudig een boeket bestelt, voorzien van een persoonlijk kaartje, desgewenst voorzien van uw eigen bedrijfslogo!

Thuis Abonnement

Voordelen abonnement:

  • elke keer een andere vaas
  • verse bloemen in huis
  • bloemen van het seizoen
  • kant en klaar bezorgt in de vaas
  • verwennerij voor jezelf

 

Abonnement voor thuis!

Altijd een mooi boeket en toch nergens aan vast zitten: het bloemenabonnement bij u thuis.
Een mooi boeket kleurt je dag en je huis, bloemen maken gelukkig. Het bloemenabonnement werkt heel eenvoudig: u bepaalt zelf hoe groot het boeket mag zijn en hoe vaak het wordt bezorgd. Bijvoorbeeld: u wilt tweewekelijks een boeket van €25,- bij u thuis bezorgd hebben? Geen probleem, dan gaan we dat regelen. Bij bezorging wordt de vaas van het vorige boeket gewoon weer meegenomen. Gaat u op vakantie? Dan schuiven we de levering gewoon door. Wilt u een extra boeket voor bijvoorbeeld uw jarige buurvrouw? Een kort whatsappje aan ons volstaat!  Altijd verzekerd van een mooi boeket, zonder verplichtingen. Aan het einde van elke maand ontvangt u een factuur voor de geleverde boeketten in die maand. Géén contract, géén opzegtermijn. Indien gewenst kunt u de bezorging doorschuiven of tussentijds wisselen van boeketformaat. Flexibeler gaat u het niet krijgen!

Meer informatie

Wenst u meer informatie of wilt u een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken of wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om het gesprek bij u thuis te voeren, neemt u dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 033 472 2451 of stuur een email naar [email protected]