×

Afscheidsbloemen

Afscheidsbloemen

Op de moeilijke dag van afscheid nemen spelen rouwbloemen een bijzondere rol: ze symboliseren de liefde voor de overledene en verpersoonlijken de laatste groet die u als familie en vrienden aan hem of haar wilt brengen. Met passend, bijzonder en stijlvol rouwbloemwerk helpt Bloemsierkunst Ilona u om uw geliefde te eren op respectvolle en liefdevolle wijze.
Dankzij onze creativiteit en ervaring kunnen wij bloemwerk bieden in elke gewenste stijl: klassiek-royaal, modern-kunstzinnig of juist klein en subtiel.

Graag geven we u daarom een persoonlijk advies en bespreken we in alle rust de diverse mogelijkheden. Voorop staat steeds dat we samen met u komen tot een passend en liefdevol bloemenafscheid.

 

In onze webshop treft u enkele voorbeelden aan die u een indicatie en idee kunnen geven wat de mogelijkheden zijn.

Persoonlijk contact

Bloemsierkunst Ilona weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is tijdens een periode van verdriet. Op die momenten is het prettig wanneer iemand een luisterend oor bied.

Afscheidsbloemen” is voor ons altijd iets speciaals om te mogen maken. Je kan hierin de emotie leggen om zo een laatste groet met bloemen aan een dierbaar persoon te geven die soms meer zeggen dan vele woorden.” Simone van de Pijpekamp

Meer informatie

Wenst u meer informatie of wilt u een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken of wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om het gesprek bij u thuis te voeren, neemt u dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 033 472 2451 of stuur een email naar [email protected]